Ahad, 24 Januari 2010

Farewell Party Azua & Birthday Party Jan 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:50 PTG
Reactions: 
1 comments Links to this post
22 Januari 2010 - Ruang Perbincangan Pasukan Teras Biokeselamatan

Majlis kali ini adalah anjuran Pasukan Teras Biokeselamatan untuk meraikan hari jadi staff PTB yg lahir bulan Januari dan meraikan Azua iaitu pekerja khidmat singkat tempat aku tu yg akan habis kontrak dalam beberapa hari jer lagi... kebetulan yg sambut birthday tu big boss.... so meriah la skit kan...

Anyway.. Happpy Birthday Boss & Poniah!!
All the best to you Azua....

Cake untuk org yg dirai...

birthday boy & girl... my boss Mr. Letchu & Poniah

Azwa... dpt hadiah... dia akan tamat kontrak kat PTB

aku biase lee... menempel bergambar dkt kek tu... heheheheh

dengan adik2 PTB

seronok semua dpt makan free... hahahahha


More pics at my FB:

Selasa, 5 Januari 2010

Percutian di Banglow A Famosa Resort sempena New Year 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:32 PTG
Reactions: 
3 comments Links to this post
1 Januari 2010 - A Famosa Resort Melaka

Happy New Year Sumer..... Cuti New Year baru2  ni tak tau nak buat apa... so my aunty bik nyah telah booking bunglow dekat A Famosa Melaka last minit and she informed us pun dah suntuk sgt... walaupun planning last minit but best giler masa ni sbb dpt berkumpul bersama family walaupun tak semua dpt joint dan paling best dpt mandi kat swimming pool blakang bunglow tu jer....

Malam new year tu nak tau apa terjadi??? bukan main lgk my hubby n cousin2 aku yg dah ganyut2 tu tak sedar diri mandi swimming pool.....mengalahkan anak2 aku loghatnya.....  sampai ke tgh malam mandi... dr penuh air kolam tu sampai dah tinggal 3/4 juga la airnya dek gara2 buat terjunan dan main bola air... mcm2 aksi... mengalahkan budak2 perangai masing2 tak semenggahnye....hahhahah... yg tak tahan tu sampai ada yg kena tungau kat situttttt... kahkahkah... padan muka... mandi tak ingat dunia lgk....

Kalu org lain terpaksa keluar rumah untuk tgk bunga api untuk sambut new year detik 12 tgh malam... kitorang tak payah nak keluar sbb org yg bakar bunga api kat a famosa tu sebelah bunglow jer... hahahha... apa lgk... mcm keling karam la kami bila bunga api meletus!! harookkkk!!!

anyway... malam new year tu mmg enjoy giler....!!! thanks to bik nyah n cik enal yg menaja percutian ni... malu lak rasa bila kami ni bawa body jer... hehehehhe...

me with cousin Elina

anak2 aku la paling sakan mandi2 manda.. almaklum laa... swimming pool blakang bunglow jer... kat umah takder... so jakun la skit...

hidangan makan malam.... besshhh!!!

see... bunga api sebelah umah jer tau!! tak yah gi jauh2.. heheheh

aksi terjunan kanak2 riang...

ni la antara aksi terjunan cousin2 aku... tp malam new year tu lgk hebattt!!!!

disebabkan aku bawa body... so jadi org dapur laaa.... heheheheh

bergambar ramai2 b4 balik kat depan bunglow


More Pics at my FB:

Isnin, 4 Januari 2010

Tarian Cuti2 1 Malaysia 2009

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:14 PG
Reactions: 
1 comments Links to this post
6 Disember 2009 - Dataran Merdeka, Kuala Lumpur

Actually... untuk awal tahun aku takder acara lgk.. so aku masukkan entry the latest aku joint.... the latest aku joint adalah Program Tarian Cuti2 1 Malaysia anjuran Kementerian Pelancongan... mmg best giler... yg penting jumpa Yat my best freind masa kat Poly PD... dia jadi duta sana sini dok menari jer tarian ni... almost a month jugak la aku join latihan n trainernye kat NRE ni si Nurul, Ila n Kak Riry... hahaha... keunikan tarian ini adalah semua tarian ni merupakan tarian pelbagai jenis kaum di Malaysia ni... interesting tau!! nampak cam susah jer but tak la susah sgt... Enjoy the pic...

tgh tunggu wife PM kita sempat possing

rehat jer bergambo... nnt tak sempat

follow trainer dr kementerian pelancongan.. dato' mahadzir lokman pon ada

aku kat tgh2 tu menari...huhuhu

bergambar dgn member NRE yg same kaler baju...

Nurul tersentil kat atas pentas ciput tak pasal2 jd trainer... hahhaha.. kesian

sempat jumpa yat.... dia pun duduk pentas kecik jugak....


last but not least.... sempat bergambar ngan team NRE yg ada...


More Pics?? Visit my FB at:

Sabtu, 2 Januari 2010

Bermulanya Di Sini...

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:12 PG
Reactions: 
2 comments Links to this post
Tahun 2010 membuka lembaran baru untuk aku.... blog ni pun amat baru untuk aku... apa2 pun cuba la dulu... enjoy untuk artikel aku seterusnye yer...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...